Kalmar – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kalmar har haft en knackig inledning på säsongen och man har haft extremt svårt för att göra mål. Dock visade senaste matchen mot Örebro att även Kalmar kan göra mål, då man vann med 3-o på Guldfågeln Arena. På 7 spelade matcher har det lyckats bli 7 poäng, där man har tagit två vinster, spelat en oavgjord och förlorat tre stycken. Alla poäng man har tagit har varit på hemmaplan. Man ska dessutom veta att innan 0-1 förlusten mot Häcken, hade man 8 raka matcher utan förlust hemma i Kalmar. KFF har ju också inför denna säsongen fått fin förstärkning med alla tre Elm-bröderna som återvänt hemåt. Victor och David är med i truppen inför ikväll.

IFK Göteborg har inlett säsongen starkt med 5 vinster, en oavgjord och en förlust. Förlusten kom inte helt oväntat mot regerande mästarna Malmö FF (0-1). Senast blev det seger mot Falkenberg med 2-1 och hemma på Gamla Ullevi har man radat upp vinster om man bortser från Malmö-matchen. Dock har man fått ut tillräckligt mycket av sitt spel på bortaplan för att kunna avgöra matcherna. Senast spelade man 0-0 borta mot Gefle och i cupen tappade man poäng mot Trollhättan (2-2)

Jag tror att Kalmars seger senast kan ge en viss dos och jag vill tro att man kan lyckas ta poäng i denna match. Man har heller inte haft nämnvärt svårt mot IFK, så det finns en chans. Jag väljer att spela 1x (dubbelchans).

  • Match: Kalmar FF – IFK Göteborg
  • Spel: 1x (dubbelchans)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19.00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!