IFK Göteborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg förlorade på Hisingen under tisdagen mot lokalkonkurrenten Häcken med 4-0. Det var nästintill upprorsstämning efter matchen. Blåvitt ska alltid tillhöra en toppstrid och en seger på de sex inledande omgångarna är inget imponerande facit. Man spelade förvisso bra mot Malmö, Sirius och ÖFK, men 1–1 mot AFC och Hammarby, samt storförlusten mot Häcken är det som sticker ut.

Kalmar skulle få en bra säsong, trodde en del, när Melker Hallberg anslöt i vintras, samtliga Elmbröder skulle spela kvar och talangerna såg ruskigt bra ut. Istället blev det en mardrömsöppning med tre förluster och 3–12 i målskillnad efter de fyra inledande matcherna. Spräcker IFK nollan tidigt i matchen kan det bli jobbigt för Kalmar att hänga med, som framförallt kommer till matchen för att försvara.

Jag spelar på IFK Göteborg – 1,0 mål (Asian Handicap) till 2,06 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Kalmar
  • Spel: IFK Göteborg – 1,0 mål (AH)
  • Odds: 2,06 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 7/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar