IFK Göteborg – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg har gjort sig av med tränare Jörgen Lennartsson och flertalet spelare under säsongen. Göteborg hittas strax ovanför bottenstriden, närmare bestämt på elfteplatsen. Att man ska behöva oroa sig för att hamna i botten av tabellen, tillhör ovanligheterna. I senaste matchen förlorade Blåvitt med 1-0 på Guldfågeln Arena mot Kalmar. Det var knappast någon energiboost för Göteborg.

AIK återfinns på andraplatsen i Allsvenskan, dessvärre tolv poäng bakom Malmö. Efter att ha plockat in ett par tunga anfallsförvärv i sommar ser AIK plötsligt lite tyngre ut framåt. Det höll på att räcka hela vägen fram till straffläggning mot Braga i Europa League-kvalet och i toppmötet mot Sirius senast räckte det till fyra gjorda mål framåt. Där kan vi snacka positiv utveckling. Nu ligger allt fokus på Allsvenskan.

Jag spelar på AIK Draw No Bet till 1,82 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – AIK
  • Spel: AIK DnB
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar