IFK Göteborg – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg är starka som tusan, särskilt hemma. Svåra att göra mål på och rätt vassa framåt. Men jag tycker AIK imponerade borta mot Malmö (och till viss del borta mot Elfsborg), i övrigt svåra bortamatcher. Kanske kan Brustad äntligen komma till sin rätt här då han troligen kan få lite ytor mot ett IFK som säkert kommer ha mest boll och föra? Henok Goitom har visat storform och blir viktig som bollhållare och referenspunkt i anfallsspelet.

Sen spelade IFK som bekant en tuff cupfinal i söndags. Visst, man har fått vila mån, tis och onsdag – men AIK har kunnat fokusera på den här matchen i mer än en vecka, vilket kan vara en fördel.  Tycker också IFK haft lite medstuds senaste tiden. Avgjorde sent mot Häcken, fick två mål till skänks mot HIF innan man spelade 0-0 mot Gefle. I bortamatchen mot Kalmar var smålänningarna helt bedrövliga utan sin ledare David Elm. Min känsla är att en liten reaktion kan komma.  AIK gjorde det bra i den här matchen i fjol (seger 2-0) och jag tror man trivs ganska bra med att kliva ut på en arena utan press på sig.

För mig skiljer det rätt lite mellan lagen och även om IFK är en maktfaktor hemma kan det gå nästan lite hursomhelst. Att då få nära dubbelt betalt för en halvgardering – det lockar åtminstone mig.

  • Match: IFK Göteborg – AIK
  • Spel: AIK +0,5
  • Odds: 1,92 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19.00, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar