AIK – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

AIK kommer från en tung bortaseger mot Halmstad senast tack vare slarv av en spelare i HBK sent in på övertiden. Det innebär att man nu ligger på en andraplats och tre poäng bakom Norrköping i kampen om guldet med två omgångar kvar. Nu möter man blåvitt som ligger trea med bara en poäng efter Gnaget och detta innebär att man måste vinna, då Peking vann hemma mot Halmstad på nya parken. Därför kommer AIK inför över 40 000 åskådare i ryggen gå för 3 poäng här helt klart. Man vet om att man är starka på hemmaplan där man nästan gjort 2-3 mål i varje match och man vet om att ifall man inte vinner så är guldet kört. Så finns inget att förlora här i sista hemmamatchen för säsongen.

Göteborg är i en ännu sämre sits än vad AIK har eftersom man ligger 1 poäng efter. Så räkna med ett Göteborg som kommer göra allt för att vinna den här matchen, för ett oavgjort resultat gynnar egentligen inget av lagen. Man kommer från en match som hade ingenting i första halvlek för att sen ha allt i princip. 0-0 efter första 45 blev 2-2 efter 90 minuter borta mot Djurgården. Finns absolut möjligheter att detta kan bli en målfest helt klart för AIK är ju inte direkt känt för att vara något försvarande lag på hemmaplan utan där brukar man bara köra järnet.Och det kan absolut passa Göteborg väldigt bra då man är vassa på omställningar och via kanterna. Och på vänsterbacken har ju AIK en tung avstängning vilket kan bli helt avgörande.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.85. Insatsen är lite över medel.

  • AIK – Göteborg
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.85 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 19.05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar