IFK Göteborg – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Toppmöte och en riktigt het drabbning mellan blåvitt och gnaget här. Lagen ligger trea och fyra i tabellen och för att inte tappa mark mot skånelagen måste båda lagen vinna den här matchen vilket talar för en underhållande, öppen och spännande match. Jag väljer ett bra spel till ett högt odds då jag tror ett av lagen väger tyngre här! Gamla Ullevi är slutsålt och vi kan räkna med ett ruskigt tryck i den här matchen då AIK kommer med ett stort bortafölje till matchen också. Det brukar innebära att spelarna presterar bättre och spelar med ett högre tempo vilket bör gynna det här spelet. Inget av lagen har egentligen råd att tappa poäng här utan det är seger som gäller, framförallt för Göteborg som är hemmalag! Jag tror man vinner den här matchen och jag tror man gör 2 mål framåt.

Göteborg har sett starka ut den senaste tiden där man radat upp segrar bortsett från förlustmatchen mot Malmö FF på bortaplan för 3 matcher sedan. Efter den har man två raka segrar med 3-0 hemma mot Åtvidaberg och sedan tog men psykologiskt viktig seger borta mot Halmstad med 1-0 efter mål på tilläggstid. Nu ställs man mot ett AIK som har haft problem i sitt spel sedan man åkte på stryk borta mot Malmö för 5 matcher sedan. Efter det vann man knappt och turligt hemma mot Åtvidaberg med 3-2 efter mål på tilläggstid. Sedan åkte man på stryk borta mot svaga Halmstad med 1-0 för att sedan göra en bra insats när man körde över Gefle hemma med 3-0. I senaste matchen var det dags för en svag match igen när man spelade 0-0 med Kalmar FF på sin hemmaplan… Nu är det dags för bortamatch igen och då får man det jobbigt, framförallt med tanke på att man är väldigt ojämna för dagen…

Göteborg är Allsvenskans bästa hemmalag så här långt och man är ruskigt starka på Gamla Ullevi där man gör mycket mål och är oerhört tunga att möta. Man gör som sagt väldigt mycket mål vilket talar för mitt spel här då jag tror man gör minst 2 mål framåt ikväll. Ni kan se en lista nedan på hur lagets 5 senaste hemmamatcher har slutat, målrikt för hemmalaget… AIK kommer från två raka bortaförluster mot bottenlaget Halmstad senast (1-0) och innan det Malmö FF (1-0). Man är dessutom uppe i 5 raka matcher nu där man släppt in mål vilket talar för det här spelet då man möter ett hungrigt och revanschsuget Göteborg som vill vinna inför sina hemmafans.

Kort summering: IFK Göteborg är urstarka på sin hemmaplan och man spelar med bra självförtroende för dagen vilket gynnar laget i den här matchen. Man är offensivt oerhört starka och på sin hemmaplan gör man alltid många mål. Man har varit över den här linan i båda hemmamatcherna mot toppkollegorna Elfsborg och Helsingborg. Nu möter man ett AIK som läcker i defensiven, framförallt på bortaplan, och det talar för mitt spel här då jag tror Göteborg väger tyngst ikväll!

  • Match: IFK Göteborg – AIK
  • Spel: IFK Göteborg över 1.5 mål i matchen
  • Odds: 2,25 @ betsson
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19.05

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar