Kalmar – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar inleder den Allsvenska premiären hemma på Guldfågeln Arena. Man stärks enormt av Rasmus Elms väntade medverkan. Laget steppar upp flera klasser med honom på planen. Laget är svårbedömda på förhand. Deras mittfält är toppklass, men samtidigt finns brister på andra håll. Mycket av statistiken talar emellertid för en hemmaseger i kvällens match.

Elfsborg har potential, men spelet på naturgräs är ett problem och laget känns lite kallare de senaste åren. Därtill blev det ett snöpligt avslut på Svenska Cupen, där man föll med 1-2 hemma mot Brommapojkarna. De tio senaste identiska mötena har slutat med sex KFF-vinster, tre kryss och endast en bortavinst. Jag tror Elfsborg kan få svårt på naturgräset mot ett spelskickligt Kalmar.

Jag spelar på Kalmar +0 (Asian Handicap) till 1,86 @ bet365

  • Match: Kalmar – Elfsborg
  • Spel: Kalmar +0 (AH)
  • Odds: 1,86 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar