Elfsborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Elfsborg inledde säsongen katastrofalt och befann sig under nedflyttningsstrecket. Inför måndagens match har Elfsborg emellertid radat upp tre segrar. Spelschemat har möjligtvis inte varit det tuffaste med tanke på motståndet, Dalkurd, Trelleborg och Örebro. Laget är dock väl medvetna om betydelsen av att vinna matcher och vad goda resultat i sin tur betyder för framtida möten.

Hammarby har ställts mot tufft motstånd i samtliga sina tre senaste möten. AIK hemma, Kalmar borta samt Östersund hemma tillhör inte direkt kategorin, enkla möten och oturligt nog för Hammarbys del verkar Elfsborg dessutom vara på uppgång. Paulsen saknas för Hammarby, samtidigt som den viktige Lundevall missar matchen för Elfsborgs del. Tungt avbräck. Hammarby bör kunna plocka poäng här.

Jag spelar på Hammarby +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ betsson.

  • Match: Elfsborg – Hammarby
  • Spel: Hammarby +0,25 (AH)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar