AIK – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

AIK kommer från en riktigt dålig insats mot Norrköping där man torskade med 4-1. Norrköping gjorde förvisso en av sina bästa matcher sen förgående säsong. Trots kris-snacket hos Gnaget, var det säsongens första förlust. Jag tror faktiskt man kommer studsa tillbaka och besegra bortalaget på Friends Arena. Dels har AIK ett bra lag och delas har man nu hemmaplan på sitt naturgräs där man trivs som bäst. Sen möter man ett Elfsborg som vi vet, brukar ha det tufft på gräs.

Elfsborg har gjort en bedrövlig inledningen av säsongen. Förutom i premiären när det såg riktigt bra ut offensivt, dock var man galet ineffektiva. Samtidigt visade man prov på dåligt försvarsspel i den matchen. Man har 3 förluster och 1 seger, och den kom mot ett Hammarby som hade skadeproblem. ändå var Hammarby det bättre laget i den matchen vilket tyder på att Elfsborg har det tufft just nu. Man har spelat en match på gräs detta år än så länge och det blev en torsk mot ett Kalmar som tills då såg ganska dåliga ut, men som ledde med 3-0 (i underkant) i halvtid.

Jag spelar AIK -0.25 (AH) till 1.98 @ Pinnacle Sports.

  • Match: AIK – Elfsborg
  • Spel: AIK -0.25 (AH)
  • Odds: 1.98 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 25/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar