Hammarby – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby förlorade inte helt oväntat borta mot Elfsborg under förra veckan. Det var lekstuga på Borås Arena och Elfsborg kunde vinna med 3-0 utan att egentligen någonsin varit rejält hotade. Tränare Jacob Michelsen har emellertid varit duktig på att skruva till saker i lagets taktiska disposition och att därmen få sina motståndare ur balans. Bajen kommer förmodligen satsa på försvarsspelet i kvällens match.

Elfsborg har haft det svårt att prestera på bortaplan, vilket bland annat kan härledas till gräset. Nu väntar alltså match på Tele2 Arena, som med sitt snabba plastbaserade underlag passar Elfsborg fint. Att de skulle åka upp och vinna enkelt mot Bajen känns dock föga troligt. Det som att matchen kommer att bli en jämn historia. Pa Dibba väntas spela för Hammarby, vars skadeproblematik ser allt bättre ut.

Jag spelar på Hammarby Draw No Bet till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Hammarby – Elfsborg
  • Spel: Hammarby DnB
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/7

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!