Malmö – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö har inte presterat som förväntat i  Allsvenskan, men samtidigt har man parallellt nått Champions League för andra året i följd. Skåningarna parkerar på en femte och man har 7 poäng upp till IFK Göteborg med åtta matcher kvar att avverka – ett stort, men inte helt omöjligt avstånd att knappa in. Kan förstås vara så att Malmöspelarna är lite bittra över den situation de är i – att det känns lite hopplöst i jakten på Lennart Johanssons Pokal – men ska minnas är att det likväl finns allt att spela för. Och efter ett uppehåll, spelarna med fullt fysiskt sparkapital och mot rivalen Elfsborg – det är självklart att MFF kliver in hundraprocentigt här.

Elfsborg hade en gyllene möjlighet att kliva upp i delad serieledning innan uppehållet, men på hemmaplan – där man annars verkat vara oslagbara – torskade man med 1-2 mot GIF Sundsvall. Detta innebär alltså att det är en trea upp till den absoluta toppen för seriefyran. Det känns som Malmö hanterar naturmattor exemplariskt medan Elfsborg mer eller mindre bara plockar sina resultat på plast.

Vill också mena att Malmö är den bästa parten här, detta trots att Elfsborg är fyra pinnar över dem i tabellen. Jag spelar raka ettan.

  • Match: Malmö FF – IF Elfsborg
  • Spel: Malmö FF (1)
  • Odds: 1.82 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 12/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar