Elfsborg – Malmö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Elfsborg premiärspelade borta mot Häcken i en sjukt underhållande match som till slut blev 2-1 till Häcken, men som i själva verket borde ha slutat med bortaseger till Elfsborg. Elfsborg hade väldigt bra kombinationer offensivt och skapade massor av klara målchanser. Därefter vann man hemma med 4-1 mot Hammarby i en match där man var det sämre laget spelmässigt, men kunde utnyttja Bajens ytterbacksproblem på ett effektivt sätt. Sedan går man och torskar borta mot Kalmar när man gör en bedrövlig första halvlek där det står 3-0, som var lite i underkant. Andra halvlek är desto bättre och man gör 2 mål och var snudd på att kvittera i slutet.

Malmö har även dom blandat och gett mycket, först seger mot Norrköping med 2-1 i premiären efter en dålig och en bra halvlek. Sen har man konstigt nog torskat mot både J- Södra och Sundsvall. Offensivt har man skapat nog med chanser för att ta poäng i båda förlusterna, men man har visat sig vara sårbara bakåt. Speciellt i omställningsspelet där både Jönköping och Sundsvall gjort mål. Och även Malmö har gått över 2.5 mål i samtliga matcher vilket gör att jag tror vi kommer få se en målrik match. Eftersom guldfavoriten Malmö bara har 3 poäng av 9 möjliga så kommer man såklart gå för 3 poäng här, tveklöst.

Jag spelar Över 2.5 mål till 1.80 @ Nordicbet

  • Match: Elfsborg – Malmö FF
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ NordicBet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 18/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar