Elfsborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Elfsborg borde vara klara favoriter inför denna ångestladdade match. Med hänsyn till Kalmars extremt uddlösa offensiv som smålänningarna visat under året, borde deras attacker kunna motas hyfsat. På Borås Arena har Jimmy Thelin och spelarna faktiskt varit förhållandevis bra och undvikit att förlora på sju matcher. Här möter de ett skadeskjutet Kalmar som verkligen inte trivs på konstgräs.

Kalmar spelade relativt bra för exakt en vecka sedan mot Djurgården och visade en god arbetskapacitet i försvarsspelet över hela banan. Laget släppte till få målchanser, men ändå summerades det i en 0-1-förlust efter ett sent hörnmål från de toppjagande motståndarna. Framåt skapades knappt en enda halvchans. Kalmars bästa interna målskyttar står på så få som två mål vardera.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ betsson.

  • Match: Elfsborg – Kalmar
  • Spel: Elfsborg (1)
  • Odds: 2,15 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!