Sundsvall – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sundsvall inledde de tre första matcherna av Allsvenskan, säsongen 2015 på ett strålande sätt. Första matchen besegrade man Åtvidaberg på bortaplan (2-3), sen spelade man oavgjort hemma mot Häcken (1-1) och efter det segrade man bort mot Örebro (1-3). Dock har de två senaste matcherna man spelat, förlorats med 2-0 mot först Djurgården hemma och sedan med samma siffror mot Helsingborg borta. Giffarna har alltså inte lyckats ta någon seger hemma på Norrporten denna säsongen och jag har svårt att se att man gör de idag mot Elfsborg.

Elfsborg hade en stark säsongsinledning på 2015 och för närvarande ligger man på en andraplats i  Allsvenskan. Elfsborg har endast tappat poäng i två av de inledande sex matcherna. De första matchen var mot Hammarby, då man spelade oavgjort mot Hammarby i omgång två, trots att man var de spelförande laget. Andra matchen var i omgång 5 mot Halmstad, där Hallänningarna spelade väldigt bra. Elfsborg besegrade Kalmar i senaste matchen på Borås Arena med 2-1

Elfsborg är ett bättre lag, känner att dem har potential att komma högt upp i tabellen. Men för att vara ett topplag måste man vinna matcher mot Sundsvall på bortaplan. Jag tror man lärde sig en läxa mot HBK och fixar 3 poäng i denna match.

  • Match: Sundsvall – Elfsborg
  • Speltips: Elfsborg (2)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats 3/10 units
  • Spelstopp: 3/5, 15:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!