Malmö – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö kommer från en stor plattmatch och behöver en trea i jakten på Lennart Johanssons pokal. Vid förlust, varenda tappad pinne kan bli helt förödande till när allt ska summeras. På hemmaplan är det sällan skåningarna tappar poäng, de har vunnit åtta av de nio senaste matcherna på stadion.

Elfsborg är en besvikelse detta spelår och det har publiken blivit van med de senaste åren. Målet som alltid, att utmana om titeln, men nu är Elfsborg inte bättre placerade än sexa i tabellen. Elfsborg trivs inte alls på resande fot och framförallt inte på naturgräs. Den senaste bortamatchen, mot J-Södra, förlorades med 0-1.

Jag spelar på Malmö -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Malmö – Elfsborg
  • Speltips: Malmö -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar