Sundsvall – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sundsvall fortsätter prestera fantastisk fotboll och därmed tystat kritikerna som på förhand menade att laget tillhörde de främsta bottenkandidaterna i serien. De har befäst sin position på övre tabellhalvan och detta utan att i minsta lilla peta i deras spelidé. Många fina passningsfötter. Inför matchen kommer norrlänningarna med kryss mot MFF och Djurgården, där det kunnat bli två bättre resultat.

Kalmar har tappat stinget och i övrigt haft ett typiskt mellanår. Laget är för bra för botten, men har inte spetsen för att utmana i det översta skiktet av tabellen. Ända sedan efter sommaruppehållet har Kalmar haft betydande bekymmer och under de senaste veckorna har situationen förvärrats än mer. I ligaspelet har det nu blivit sex raka matcher utan vinst, varav tre förlorats. Det mesta talar för giffarna här.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ ComeOn.

  • Match: Sundsvall – Kalmar
  • Spel: Sundsvall (1)
  • Odds: 2,00 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar