Kalmar – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar befinner sig på en 10:e plats i Allsvenskan och  har skrapat ihop 22 poäng på 18 matcher (6-4-8). Senast tog man tre poäng borta mot Helsingborg efter att ha vänt ett 1-0 underläge till 2-1. Spelet hemma på Guldfågeln Arena har dessutom blivit bättre där man i senaste omgången besegrade Falkenberg med 4-0 och innan dess spelade man oavgjort mot lag som AIK, Hammarby och vann mot Malmö. Som vi vet är alla bröderna Elm tillbaka i klubben och det känns verkligen som KFF är mycket mer stabila än i inledningen av säsongen.

Sundsvall kommer till matchen även dem med en tre poängare i bagaget. Man tog en 3-0 seger hemma på Norrporten Arena mot Hammarby, vilket var årets första seger på hemmaplan. Spelet har sett bra ut på bortaplan, men nu på slutet har det inte blivit många poäng, man har tre raka förluster och på de fem senaste har det bara bara blivit en poäng. Dessutom saknas en hel del viktiga spelare i i Sundsvall inför denna match, Lloyd Saxton, Daniel Sliper, Sheptim Hasani, Johan Eklund, Philip Tägström, Peter Wilson, Granit Buzuku.

Kalmar är formstarka och en svag trupp från Sundsvall ska få svårt att få med sig några poäng hem idag.

  • Match: Kalmar – Sundsvall
  • Spel: Kalmar (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar