Sundsvall – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall fortsätter kämpa utan Linus Hallenius som lämnade norrlänningarna för utlandet. Klubben har nu nio matcher utan seger, som innebär en bottenplacering. Fjortondeplatsen i Allsvenskan, talar för hur Sundsvall presterat under sistone och den andra halvan av säsongen kan bli kämpig. Laget hade haft en större chans att säkra sitt kontrakt med herren som kunde göra mål, Linus Hallenius.

Hammarby kommer ifrån en överkörning, där gästerna krossade Falkenberg på Tele2 Arena. Alexander Kacaniklic hade stor uppvisning när han noterades för tre mål och en assist. Utöver detta visade Nikola Djurdjic och många andra spelare i Hammarby att formen är god. Detta var och är förhoppningsvis en trendbrytare för Hammarby som innan denna match hade tre raka förluster.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Sundsvall – Hammarby
  • Spel: Hammarby (2)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar