Hammarby – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby förlorade senast borta på Nya Parken mot Norrköping med 3-1. Norrköping är Sveriges bästa lag för tillfället, så det är inte mycket att klaga på. Bajen hade visserligen en del boll, men Norrköping var ju helt klart farligast i sista tredjedelen denna match. Innan blev det 1-1 hemma mot Jönköpings Södra. Idag är det hemmamatch mot Sundsvall. Jag tror att Bajen utan tvekan kommer gå för 3 poäng. Det kommer öppna upp matchen tror jag, speciellt då man möter ett Sundsvall som inte kommer lägga sig i försvar utan som kommer spela sitt offensiva passningsspel.

Sundsvall spelar sin offensiva passningsfotboll och man gör det bra. Det har gett poäng borta mot AIK, vinst borta mot Malmö och vinst borta mot Häcken. Och jag tror man kan få matchen dit dom vill lite här. För här vet man för säkert att Bajen kommer vilja anfalla på hemmaplan och Sundsvall trivs i rollen som underdog där man kan utnyttja motståndarnas svagheter och spela sitt spel Tycker väl dock inte att man varit övertygande bra defensivt där en bra målvakt räddat laget en del.

Jag spelar över 2.5 mål till 1.82 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Sundsvall
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.82 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar