Hammarby – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

En söndagsmatch spelas i Superettan – och det är inte vilken som helst. Tvåan Hammarby mot trean Sundsvall, på Tele2 Arena. Båda kan kliva upp som serieledare efter slutsignalen.

Över 23 000 biljetter sålda i skrivandets stund (00:00, 10/8). Fest väntar i Stockholm och en bra bit över 25 000 lär det bli på plats. Förutsättningarna är närmast perfekta för en underhållande fotbollsmatch. Storform för Bajen. Fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste. Det osar positivitet från klubben. Den är påtaglig i Stockholm, kan jag lova. Men å andra sidan, experter har ju trott att de skulle ha avancerat i flera år. Sluttampen på säsongen kan bli ett problem, när pressen ökar. Hemmastatistiken är inte mer än okej sett till tabellpositionen, 5-2-2. Man är alltså lite jämnare i hemma/bortastatistiken än övriga konkurrenter. Spelarna som inte tål pressen så bra?

Sundsvall kom tillbaka bra mot GAIS senast och vann med fina 4-0 på hemmaplan, efter två förluster i följd mot Östersund samt J-Södra. Kan de rida vidare på vågen? Hur som helst var det en insats som lovar riktigt gott. På bortaplan har GIF 4-0-5. En helt okej poängskörd, i och med uteblivna kryss. Tror vi har en offensiv och öppen match framför oss. Två anfallsinriktade lag med massvis av spetskompetens.

Jag tror Hammarby kommer gör allt för att rycka iväg i toppstriden, nu när man har chansen och spelar därför raka ettan till 1,85.

  • Match: Hammarby – Sundsvall
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,85 @ NordicBet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 10/8 18:20

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar