Östersund – Sundsvall

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Fredagen bjuder på en match från Superettan när Östersund tar emot GIF Sundsvall. De två lagen möttes så sent som för några veckor sedan, den 28 juni vann Sundsvall hemmamötet mot Östersund med 2-0.

Östersund startade den matchen bra men hade svårt att skapa några vassa målchanser och det var hemmalaget som tog ledningen i den 61:a minuten. När Östersund sedan försökte flytta upp sitt spel i jakt på en kvittering höll sig måltjuven Johan Eklund framme och satte sitt sjunde mål för säsongen. Även förra säsongen vann Sundsvall sin hemmamatch mot Östersund (3-0) men förlorade sedan bortamötet (2-0).

Formmässigt har Östersund två raka förluster och bara en seger på de fyra senaste. Men på hemmaplan har man tre segrar, två oavgjorda och bara en förlust på de sex senaste. Sundsvall har samtidigt två raka segrar bakom sig och fyra segrar på de sex senaste bortamatcherna.

Vi avstår från spel både på 1×2-marknaden och riktar istället in oss på att matchens första mål kommer inom den första halvtimmen.Det har blivit mål inom matchens första 30 minuter i sex av Östersunds sju senaste hemmamatcher, totalt har det blivit tio mål under dessa matcher innan matchuret tickat upp till 30. För Sundsvall har det blivit mål första halvtimmen i fyra av deras fem senaste bortamatcher.

  • Match: Östersund – Sundsvall
  • Spel: Över 0,5 mål minut 1-30
  • Odds: 1,64 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar