Östersund – Hertha Berlin

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Östersund fortsätter ståta ute i Europa. Efter lagets premiärsuccé i Europa League väntar Hertha Berlin på ett fullpackat Jämtkraft Arena. Vinnare av Svenska Cupen, till att skicka ut Galatasaray, Fola Esch och PAOK i Europa League-kvalet och sedan vinna borta över Zorya i turneringens premiär. Gång efter annan överträffar man sig själva. Östersund är redan stora vinnare, men knappast mätta.

Hertha Berlin kryssade deras premiär, som spelades på hemmaplan mot Athletic Bilbao (0-0) en mycket tight match. I och med tappet, som förvisso inte var jätteoväntat, är de pressade att lösa ett bra resultat mot ett Östersund, som på pappret har ett klart sämre material. En höstkväll i Östersund, inför en adrenalinpumpad publik och på en plastmatta. Det kan trots allt bli ganska tufft för Hertha Berlin.

Jag spelar på Östersund +0,25 (Asian Handicap) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Östersund – Hertha Berlin
  • Spel: Östersund +0,25 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!