Hertha Berlin – M’gladbach

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hertha Berlin var ett stort utropstecken redan förra säsongen. Då placerade man sig på sjundeplatsen och fick således spela Europa League-kval, det äventyret blev dock kortvarigt när danska Bröndby var numret större. Nio matcher in i serien är Hertha Berlin placerade på femteplatsen i tabellen och det ser mycket ljust ut inför framtiden.

M’gladbach tampas med stora problem. Faktum är att laget tippades i toppen, att slåss om platserna bakom Bayern München och Borussia Dortmund. Dock hittas laget på den undre tabellhalvan för tillfället. Gladbach är usla på resande fot. Plockar absolut merparten av deras pinnar på hemmaplan och har 0-1-3 i resultatraden borta.

Jag spelar raka ettan till 2,50 @ Unibet.

  • Match: Hertha Berlin – M’gladbach
  • Speltips: Hertha Berlin (1)
  • Odds: 2,50 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:30, 4/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar