Hannover – Hertha Berlin

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hannover har skramlat ihop en pinne per match i snitt och mer kan absolut krävas. Laget placerar sig strax ovanför negativa kvalstrecket, dock är det i samma skikt som man hamnade på i fjol. Men ”Die Roten” har spelat betydligt bättre efter en usel seriestart; vunnit tre av de fyra senaste matcherna och spelade innan dess oavgjort borta mot Wolfsburg. Senast stod man för en stark andra halvlek där 0-1 vändes till 2-1 borta mot Hamburger.

Hertha Berlin var de få som trodde skulle vara uppe och fajtas bland Europaplatserna 11 matcher in i serien, men sjätteplatsen innehas och det är över all förväntan. I min bok är de över ett helt spelår undre halvan-material. Man åkte på en rejäl propp förra veckan. Förlustsiffrorna skrevs till 1-4 mot Borussia M’gladbach – på hemmaplan. Värdelös prestation. Bortaraden över hela spelåret är okej, men innan 1-0-vinsten över Ingolstadt hade man tre förluster och ett kryss i raden.

Jag spelar Hannover Draw No bet till 1,98 @ bet365.

  • Match: Hannover 96 – Hertha Berlin
  • Spel: Hannover DnB
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 6/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar