Hertha Berlin – Schalke 04

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hertha Berlin placerar sig på tredjeplatsen i Bundesliga, bakom den dominerande toppduon, bestående av Bayern München och Dortmund. Fighten om platserna till Europa är stenhård. Exempelvis från just trean Hertha Berlin är glappet ner till åttan Bayer Leverkusen på så lite som sex pinnar. Hertha Berlin är inte är lika stjärnspäckat som flera av topplagen i ligan, ex. Schalke, men kollektivet klickar väl och att tredjeplatsen innehas efter 25 matcher spelade visar på en enorm styrka. Hertha är framförallt starka på hemmaplan och på Olympiastadion har man spelat mycket bra, resultatmässigt (7-4-1).

Schalke 04 hittas på platsen bakom Hertha, med en poäng som skiljer dem åt. Bronsplatsen är extremt åtråvärd i och med att den leder direkt till Champions League nästkommande spelår medan fyran får kvala, men hoten underifrån ska inte heller viftas bort heller. Varenda tapp kan komma att bli förödande till när hela spektaklet ska summeras. Efter storfiaskot i EL-slutspelet, där förlustsiffrorna över två möten mot Shakhtar Donetsk skrevs 0-3, har Schalke åter hittat rätt. 0-0 mot Frankfurt har följts upp av vinster över HSV och Köln. Tycker ändå inte att den fina formen motiverar att oddsen ska vara så pass jämna på Olympiastadion.

Hertha Berlin spelas med +0 mål (asian handicap), insatsen tillbaka vid oavgjort till 1,90 @ bet365.

  • Match: Hertha Berlin – Schalke 04
  • Spel: Hertha Berlin +0 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 11/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar