Hertha Berlin – Bremen

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Hertha Berlin klarade sig undan nedflyttning förra säsongen med blotta förskräckelsen. Tack vare bättre målskillnad än Hamburger slapp de kvala sig kvar och det var dessutom bara en poäng före Freiburg som åkte ur direkt utan kval. De har inte gjort någon jättesatsning, men Hertha fick en strålande start på säsongen när de vann borta mot Augsburg med 0-1 .Extra imponerande med tanke på att Augsburg förra säsongen slutade femma och det faktum att Hertha Berlin var otroligt svaga på bortaplan förra säsongen.

Werder Bremen slutade på en tiondeplats förra säsongen och laget är en skugga av vad de var runt 2003-2010. Sedan dess har de radat upp följande placeringar: 13, 9, 14, 12 och nu senast 10:e plats i Bundesliga. Förra säsongen inledde Bremen med nio raka matcher utan seger (fem förluster och fyra oavgjorda) vilket gjorde att man bytte tränareoch de fick ett rejält lyft. Men däremot förlorade de i premiären hemma mot Schalke 04 med hela 0-3, ett resultat som givetvis svider även om Schalke är ett väldigt starkt lag. Bremen brukar trivas mot just Hertha Berlin och få fin utdelning. De har gjort minst två mål i fyra raka matcher mot dem.

Förra säsongen slutade mötet i Berlin 2-2. Berlin har hemmaplan och är betydligt starkare där. De avslutade förra säsongen med att göra mål i fyra av de sex avslutande hemmamatcherna. Bremen har samtidigt ett par fina offensiva hot och är givetvis revanschsugna efter premiärtorsken mot betydligt starkare Schalke 04. Mitt spel blir att båda lagen gör mål.

  • Match: Hertha Berlin – Bremen
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,91 @ WilliamHill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20.30, 21/8

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!