Frankfurt – Hertha Berlin

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ett målglatt Eintracht Frankfurt i målform tar emot ett Hertha Berlin som defensivt släppt in lite för många mål kan tyckas. Det är även så att Hertha Berlin är ganska dåliga på bortaplan vilket säkerligen ett formstarkt Frankfurt kan utnyttja. Mitt spel är ganska klart, häng på!

Frankfurt är ett lag som gör mycket mål och släpper in mycket mål. Det är faktiskt bara Bayern München som gjort fler mål samt bara dom två sista i ligan, Stuttgart och Bremen, som släppt in fler mål. Man har i snitt gjort nästan 2 mål mer match och släppt in 2 mål per match. Men medans överspelet i matcher ger omkring 1.60-1.70 och överspelet på Frankfurt ger över 1.80 så finner jag betydligt mer värde i det senare då Hertha Berlin är ganska dåliga på bortaplan och Frankfurt har ganska bra form. Senast mötte Frankfurt ett Hoffenheim borta som slutade i en 3-2 förlust. Det ska dock sägas att Frankfurt har många chanser till för att göra minst 3-4 mål, vilket Hoffenheim hade också i och för sig.Men man är offensivt skickliga vilket man definitivt visade senast och mot ett Hertha Berlin som inte är lika offensivt skickliga som Hoffenheim tror jag detta blir en match som mestadels äger rum på Hertha Berlins planhalva och det är också där de flesta målen kommer denna afton. Framåt så har man skytteligaledaren Alexander Meier som gjort 10 baljor och så har man Haris Seferovic som gjort 6 baljor, sedan har vi flera som ligger på 2-3 baljor. Borta från denna match är Constant Djakpa, Nelson Valdez, Carlos Zambrano, Jan Rosenthal ochFelix Wiedwald där det är mest defensiva avbräck. Frågetecken kring Kevin Trapp. Ska tilläggas att Frankfurt har gjort 2 eller fler mål i 5 av lagets 8 hemmamatcher.

Hertha Berlin kommer till denna tuffa bortamatch med en seger mot Dortmund (1-0) på hemmaplan senast, men det är också på hemmaplan man är som bäst. man har jämförelsevis tagit 14 poäng på hemmaplan kontra 4 poäng på bortaplan. Framförallt så har man haft svårt mot offensivt starka lag så som Mönchengladbach, Schalke 04, Paderborn och Leverkusen där man släppt in minst 2 mål mot alla. Det är endast 3 lag i ligan som släppt in fler mål än vad Hertha Berlin gjort. Men det ska ju dock sägas att vinsten med 1-0 mot Dortmund senast inte var så där rättvis kan vi väl säga. Dortmund hade absolut chanser till att göra mål, men var inte hade inte skärpan den dagen. Nu ställs man mot ett effektivt Frankfurt med riktigt bra form offensivt och jag tror inte man orkar hålla emot Frankfurt till att göra 2 mål här. Möjligheten till att göra 2 mål framåt finns ju där då Frankfurts defensiv inte är lika bra som deras offensiv, men ska man ta poäng så är det just mål man behöver göra annars vinner Frankfurt det där. Till denna match så stryker vi skadade Alexander Baumjohann, Tolga Cigerci, Sebastian Langkamp, Marius Gersbeck och Sascha Burchert där dom flesta är defensiva avbräck. I övrigt så har Hertha Berlin släppt in 2 mål eller fler i 5 av lagets 7 bortamatcher

Ett offensivt starkt Frankfurt gör mycket mål mot ett defensivt inte lika skickligt Hertha Berlin. I Frankfurt har vi flera som kan göra mål och vi har ligans skytteligaledare Alexander Meier. Man har gjort 10 mål på dom 5 senaste så man är i en grym målform för dagen. Hertha berlin är ganska dåliga på bortaplan vilket också lär märkas mot detta offensiva Frankfurt. Statistiken säger att spelet är bra, formen säger att spelet är bra, oddset säger att spelet har bra värde. jag spelar Frankfurt Över 1.5 Mål till finfina 1.87. Går in med en bit över medel här.

  • Match: Eintracht Frankfurt – Hertha Berlin
  • Spel: Frankfurt Över 1.5 Mål
  • Odds: 1.87 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar