Ingolstadt – Hertha Berlin

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ingolstadt är nykomlingar av Bundesliga denna säsongen. ”Die Schanzer” har spelat bra och placerar sig på 8:e platsen. Laget har egentligen inte en trupp som är tillräckligt bra för Bundesliga, då man har behållit de flesta spelare från truppen som kvalificerade dem till högsta ligan, alltså inte många nyförvärv. Dock jobbar man stenhårt i varje match och har lyckats ta en del poäng. Ingolstadt har inte gjort så mycket mål men det har inte släppt in så många bollar heller. Man har sex gjorda mål och sju insläppta. Alltså ett lag med en tajt defensiv men också en väldigt uddlös offensiv, jag är ganska så säker på att Ingolstadt kommer att sjunka i tabellen ju längre säsongen går.

Hertha Berlin parkerar på 5:e plats i ligan med fjorton inspelade poäng, förlorade senaste matchen mot Schalke (2-1) efter att man fick spela med en man mindre i sjuttio minuter. Annars har det sett bra ut för Hertha, man spelar en attraktiv fotboll och har fått bra utdelning för det också. I anfallet har man en formtoppad Salomon Kalou som har gjort mål i två raka matcher nu. Hertha har inte övertygat i sina bortamatcher hittills, man har raden 1-1-3, förlusterna har dock kommit mot topplagen Dortmund (3-1), Wolfsburg (2-0) och Schalke som jag har nämnt tidigare. Det är inga förluster man ska skämmas över och när man nu ska möta ett mycket sämre lag så har man goda chanser att få vinna på resande fot.

  • Match: Ingolstadt – Hertha Berlin
  • Spel: Hertha Berlin
  • Odds: 2,80 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar