Hertha Berlin – Zorya

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hertha Berlin hittas i mittenskiktet av Bundesliga, närmare bestämt på den undre tabellhalvan. Hertha har dessutom åkt ur den inhemska cupen, som förvisso inte är särskilt prioriterad. Givetvis är det något som huvudstadsklubben inte är nöjda med. Hemmalagets avsaknad av anfallaren Leckie Mathew som levererat har varit stor och påverkat resultaten, även om det såklart inte är hela sanningen.

Zorya må inte ens vara en av de bästa eller största klubbarna i Ukraina. De hittas på sjätteplatsen i ligan, men har levererat stort efter premiärförlusten mot Östersund, i Europa League och tagit två raka vinster mot Bilbao och just Hertha. Zorya spelade smart i hemmamötet mot Hertha. De väntas ha en liknande approach till denna match, om än ännu mer defensiv, varpå detta lär bli en tillknäppt historia.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,83 @ bet365.

  • Match: Hertha Berlin – Zorya
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:05, 2/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar