AIK – Östersund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

AIK innehar fjärdeplatsen i Allsvenskan efter ett mycket tufft spelschema på slutet. På dem fem sista matcherna har Gnaget gästat topplagen Djurgården, Malmö och Norrköping. Tio poäng har inkasserats på dessa samtliga fem matcher efter segrar mot Örebro, Djurgården och Eskilstuna. Krysset kom borta mot Peking. Resultaten får anses vara godkända och känlan är att Stockholmarna är på gång.

Östersund placerar sig på tredjeplatsen efter ett till skillnad från AIK, behagligare spelschema. Laget har radat upp tre vinster på raken. Kalmar, Häcken och Sundsvall stog för motståndet i dessa matcher. Innan dess kryssade man mot Sirius och torskade mot Malmö. I denna match, tror jag laget får det betydligt tuffare. AIK vann båda matcherna mot Östersund med 2-0 under föregående säsong.

Jag spelar på raka ettan till 2,25 @ betway.

  • Match: AIK – Östersund
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 2/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!