Östersund – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersund parkerar på niondeplatsen i tabellen, vilket är klart över den förväntan undertecknad hade på dem. 19 pinnar är inspelade på 15 matcher och med det är glappet ner till den absoluta botten förhållandevis stort. Östersund spelar alltid, oavsett motstånd, offensivt precis som Elfsborg spelat de senaste åren också . Detta är något som bäddar för en öppen matchbild.

Elfsborg placerar sig som sexa i tabellen och har fortfarande en fin chans på att plocka en av Europabiljetterna och till toppen av kullen är avståndet på så lite som åtta pinnar. Man saknar dock ett par defensiva kuggar, vilket öppnar för chansrik match åt båda håll.

Jag spelar över 2,5 mål till 1,66 @ betsson.

  • Match: Östersund – Elfsborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 30/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar