Östersund – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Östersund har gått ner kraftigt i odds sen efter premiären borta mot Hammarby där man var det klart bättre laget till stora delar. Och offensivt var man absolut imponerande framförallt i första halvlek. I andra halvlek, kändes man aningen slutkört i vissa stunder. Att komma ut på Tele2 Arena mot Hammarby, som debutanter i det svenska finrummet och spela ut sina motståndare, det är imponerande. Ska bli intressant att följa ÖFK framöver.

AIK gjorde ingen bra premiärmatch hemma mot Sundsvall (1-1). En riktigt dålig första halvlek, dock en lite bättre andra halvlek, men sammantaget var det ganska segt och dåligt. Man kunde dock se att AIK kommer bli ett farligt lag i luftrummet och på offensiva fasta situationer. AIK var inte helt stabila bakåt mot Sundsvall och det finns stora saker att fila på. Lite skakat nu möjligen och det borde kunna utnyttjas av motståndarna. Att AIK lyckas få in minst en balja tar jag mer eller mindre för givet.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Östersund – AIK
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 7/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar