Östersund – Kalmar

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Östersund är fortfarande en av seriens största snackisar. Många ser stora kvalitéer i materialet, men anser också att de är smått överskattade och inte tillhör toppen. Tolv poäng har inkasserats på de nio inledande matcherna. Detta innebär att laget placerar sig på niondeplatsen. Skiktet bakom serieettan Malmö är dock jämt och det skiljer endast fem poäng till andraplacerade Norrköping.

Kalmar har problem på mer eller mindre alla fronter. Man har enorma skadebekymmer, prestationerna har varit usla och laget har tagit ynka fem pinnar på nio matcher, vilket placerar dem som nästjumbo.  Skadeproblematiken är unik med mer eller mindre en hel startelva out. Nu är även Tobias Eriksson, skadad, och Emin Nouri, avstängd. Givetvis svårt att leverera i denna situation som man befinner sig i.

Jag spelar på Östersund -1,5 (Asian Handicap) till 2,09 @ bet365.

  • Match: Östersund – Kalmar 
  • Spel: Östersund -1,5 (AH)
  • Odds: 2,09 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!