Östersund – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Östersund är fortfarande en av seriens största snackisar. Många ser stora kvalitéer i materialet, men anser också att de är smått överskattade och inte tillhör toppen. Tolv poäng har inkasserats på de nio inledande matcherna. Detta innebär att laget placerar sig på niondeplatsen. Skiktet bakom serieettan Malmö är dock jämt och det skiljer endast fem poäng till andraplacerade Norrköping.

Kalmar har problem på mer eller mindre alla fronter. Man har enorma skadebekymmer, prestationerna har varit usla och laget har tagit ynka fem pinnar på nio matcher, vilket placerar dem som nästjumbo.  Skadeproblematiken är unik med mer eller mindre en hel startelva out. Nu är även Tobias Eriksson, skadad, och Emin Nouri, avstängd. Givetvis svårt att leverera i denna situation som man befinner sig i.

Jag spelar på Östersund -1,5 (Asian Handicap) till 2,09 @ bet365.

  • Match: Östersund – Kalmar 
  • Spel: Östersund -1,5 (AH)
  • Odds: 2,09 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar