J-Södra – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jönköping ser riktigt starka ut för tillfället. 5-0-seger borta mot jumbon Falkenberg, det löste J-Södra förra veckan. Innan dess gjorde man en stark insats hemma mot blåvitt, där man också lyckades ta poäng. På Stadsparksvallen har J-Södra bara förlorat en av åtta hemmamatcher i årets allsvenska, vunnit tre, kryssat fyra. I slutet av januari, i Svenska Cupen, vann laget också med uddamålet mot just Östersund.

Östersund gjorde även dem en stormatch senast och krossade Elfsborg med 4-0. Nu var det en fenomenal match utförd match som Östersund stod för mot Elfsborg och den prestationen väger förstås lite tyngre än J-Södras mot tabelljumbon Falkenberg, men att Jönköping inte är större favorit här är rentav en felaktig bedömning från oddssättarna, anser jag.

Jag spelar J-Södra Draw No Bet till 1,90 @ Unibet.

  • Match: J-Södra – Östersund
  • Speltips: J-Södra DnB
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar