J-Södra – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

J-Södra inledde serien som nykomlingar i Allsvenskan. Man gjorde det mycket bra och höll sig till toppskiktet under de första omgångarna. Numera befinner man sig på elfteplats, där det är tight med poäng ner till kvalplatsen. Resultaten har sviktat, men under de senaste veckorna har positiva tendenser och delvis resultat visats från J-Södra. Exempelvis, innan den knappa uddamålsförlusten borta mot just Blåvitt löstes en 1-0-vinst hemma över Djurgården.

IFK Göteborg behöver kunna hålla två bollar i luften, spelet i Allsvenskan, Europaspelet, och lösa positiva resultat i bådadera. I hemmamötet, av det första av två, mot HJK blev det en 1-2-förlust och nu behöver man komma upp i nivå rejält, för att kunna haka på i toppen. Tobias Hysén och Mattias Bjärsmyr fick kliva ut skadade mot finnarna, rimligen orsakat av det täta schemat. Det mesta talar för att de vilas här.

Jag tror J-Södra kan skrälla och spelar 1x till 1,98 @ Unibet.

  • Match: J-Södra – IFK Göteborg
  • Speltips: 1X (Dubbelchans)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 31/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar