Hammarby – J-Södra

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stekhet match där Hammarby har sålt ut Nya söderstadion sedan länge och över 30 000 åskådare väntas till matchen där Hammarby spelar för att gå upp i Allsvenskan. Motståndarna Jönköping Södra är inte dåliga men har å andra sidan inget att spel för, hemmaseger? Jag väljer ett annat spel!

Hammarby har en fantastisk form för dagen med 9 raka utan förlust varav 7 av dessa har slutat med seger. Man spelade 0-0 mot GAIS förra veckan vilket givetvis var en missräkning så räkna med revanchsugna spelare i den här matchen. Före det hade laget 3 raka seger med 4-2 mot Östersund, 3-1 mot Landskrona och 4-1 mot Sirius så målformen är det inget fel på för laget som dock släpper in för många mål. Hemma på Tele2 Arena bjuder man ofta på rejäla målfester och målsnittet 3,7 mål per match talar sitt tydliga språk. I den här matchen måste man gå för seger och man ställs mot ett målglatt Jönköping Södra som mer än gärna spelar offensiv fotboll. Även om pressen är stor på spelarna så tror jag man löser uppgiften här och vinner matchen. Hammarby har ett defensivt avbräck i avstängde Thomas Christensen.

Jönköping Södra har gjort en riktigt bra säsong och kommer sluta fyra i tabellen, oavsett hur den här matchen slutar men givetvis vill man avsluta säsongen med en seger. Den här matchen kommer givetvis göra att spelarna höjer sig ett par nivåer då man får spela inför en fullsatt arena med över 30 000 åskådare. Jag tror vi kommer få se en otrolig energi hos spelarna i Jönköpings Södra här och det förvånar mig föga om man lyckas peta in en boll på Hammarby här. Man har 10 raka matcher utan förlust bakom sig varav 8 av dessa har vunnits! Lagets tre senaste matcher har slutat 3-3, 4-2 och 3-2 så formen är bra och målformen är grym och lika grym som målformen är, lika dålig är defensiv som släpper in alldeles för många mål. Det är Superettans två målgladaste lag som drabbar samman här och med en fantastisk inramning med en stor publik som eldar på lagen så känns det här som ett öppet möte som utan tvekan kommer innehålla mängder med chanser. Jönköping Södra har inga nya skador eller avstängningar här utan man spelar utan någon press och kommer säkerligen bjuda upp till kamp här! I sex av Hammarbys åtta senaste matcher har båda lagen gjort mål och för Jönköpings Södras del har båda lagen gjort mål i fem av lagets åtta senaste matcher. Spelet känns riktigt bra till oddset 1.80!

Kort summering:
Två ruskigt formstarka lag som drabbar samman här då Hammarby har 9 raka matcher utan förlust och Jönköping Södra är uppe i 10 raka matcher utan förlust. Hammarby måste gå för seger här även om man kan klara avancemanget vid såväl oavgjort som förlust, beroende på hur det går för Ljungskile. Man går givetvis för 3 poäng och nu ställs man mot Jönköping Södra som tillsammans med Hammarby gjort flest mål i Superettan den här säsongen! Jag tror och hoppas att vi får se en målfest där Hammarby till slut klarar avancemanget till Allsvenskan för det förtjänar Bajen.

  • Match: Hammarby – Jönköping Södra
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.80 @ Nordicbet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar