J-Södra – Ljungskile

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Jönköping kommer till dagens match med säsongens första förlust färskt i minnet . Man gästade tabellettan Varberg där man besegrades med 2-0 och detta innebär att vinsttrenden på 5 raka matcher har brutits. J-Södra har dock varit starka hemma på Stadsparksvallen och inte förlorat här på 14 raka matcher. Dessutom har man vunnit 11 av dessa 14 matcherna och i Superettan har man vunnit de tre matcher man spelat i Jönköping. Man ser ut att bli ett topplag iår och lyckas man utveckla det offensiva spelet kan man gå långt.

Ljunskile å andra sidan vann sin match mot Sirius med 4-3 efter att ha tappat en 3-0 ledning till att avgöra på slutet. Man har tagit 9 poäng på fem spelade matcher (3-0-2). Noterbart är att man förlorat de två matcherna man spelat på bortaplan (Värnamo, Syrianska) och kollar man på bortamatcherna under 2015 så ser det inget vidare ut, då man förlorat 5/8 matcher. Man lyckades visserligen vinna mot Myresjö/Vetlanda (som spelar i division 3) och Sarpsborg 08, men samtidigt förlorat mot bl.a Utsikten med 4-1. Dock har man fått tillbaka måltjuven Altemark Vanneryr som de kommer ha stor nytta av.

Om J-Södra lyckas få stopp på Altemark Vanneryr och fortsätter spela som man gjort tidigare matcher på Stadsparksvallen, tror jag man har goda chanser att vinna. Jag testar raka ettan.

  • Match: Jönköping Södra – Ljunskile SK
  • Spel: J-Södra (1)
  • Odds: 2,05 @ betway
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 19:20, 12/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!