Ljungskile – GAIS

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ljungskile vann senaste matchen mot AFC United med 4-0 för en vecka sedan. Innan dess hade man en sämre period med fem vinstfria matcher och fyra i följd utan gjort mål, men i senaste matchen fungerade helt plötsligt allting. Den stora orsaken till att LSK bara hittas på åttondeplatsen är det usla bortaspelet; hemma har man däremot fina 4-1-1 i resultatraden.

Gais tog i senaste matchen mot Utsikten en säker 5-2-vinst mot Utsikten trots att man hamnade i uppförsbacke redan efter två minuter. Offensiven sprudlade, defensiven var svajig som det ofta sett ut under året. På hemmaplan är man starka, borta klart sämre. Två matcher har vunnits och fem förlorats på resande fot och i alla förlustmatcher har man blivit nollade

Ljungskile är ett betydligt bättre hemmalag än bortalag och på Uddevalla arena är det många bortalag som har svårt för att få med sig poäng. Faktum är att en stor anledning till att LSK var ett topplag förra året beror till stor del på spelet hemma i Uddevalla.

  • Match: Ljungskile – GAIS
  • Spel: Ljungskile (1)
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.20, 22/6

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!