Hammarby – Ljungskile

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tre pinnar, som mycket väl kan bli avgörande när säsongen summeras, står på spel när topplagen Hammarby och Ljungskile drabbas samman på Tele2 Arena. Med stöd av en fulsatt arena, har Bajen alla chanser ikväll. Det är tätt och jämnt i toppen av Superettan. Ljungskile är etta på 38 pinnar, Giffarna tvåa med sämre målskillnad och Hammarby har 37. Den här trion är tätt följd av skrällen Östersund som mäktar med 35 inspelade poäng. Hammarby fick beskedet, en timme innan tänkt avsparkstid, att kvalmatchen till Svenska Cupen mot Karlstad skulle ställas in då gräsmattan inte var i skick. Dock positivt med några fler vilodagar till den här matchen. Ängelholm har varit en mardrömsmotståndare för Bajen sedan de trillade ner och på bortaplan fick man se sig besegrade med ett mål mot noll, trots spelmässigt övertag. Formen har varit på nedgång ett tag. Innan den här senaste förlusten såg det länge ut att bli förlust hemma mot Sundsvall, men tack vare en sen uppryckning hann man både reducera och kvittera till 2-2 på de tio sista minuterna. Torsteinbö och Hallenius är otillgängliga för Bajen.

Ljungskile har gjort ett bra jobb såhär långt in i säsongen och ingen förväntade sig kanske att de efter 20 omgångar skulle ligga först i tabellen. Man är extremt svårslagna och på tjugo matcher har det bara blivit ynka två torskar. Har inte samma spetsiga material som HIF eller Giffarna, men som lag är man starka. Såg dock matchen hemma mot GAIS senast och då var jag inte imponerad. Kändes som Göteborgarna var nämre en seger, samtidigt som Ljungskiles spel inte var det allra bästa, man skapade helt enkelt få målchanser. Värt att tilläggas är att man i Superettan har fjorton raka matcher utan förlust. Dock har det blivit lite väl mycket oavgjorda resultat på sistone. desuutom senast lagen möttes på Skarsjövallen var det Hammarby som drog längsta strået och vann med 1-0.

Ska Hammarby ta en av platserna till Allsvenskan utan att behöva kvala, behöver man nog vinna ikväll. Jag spelar därför raka ettan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Ljungskile
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:15

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar