Halmstad – Ljungskile

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad stormar tillbaka mot Allsvenskan. Det finns förvisso hel del osäkerhet runt laget, vilken kvalité de besitter och huruvida de skulle kunna utmana om en topplacering. Svaret känns rätt klart efter sju matcher spelade, varav fem vunnits och två förlorats. HBK ska ha alla möjligheter att inte bara kvala in sig till det svenska finrummet, utan också vinna hela serien. För tillfället placerar sig HBK som tvåa i tabellen och senast tog laget en meriterande derbyvinst mot Varberg med 0-1.

Ljungskile känns som ett mittenlag detta spelår. Två vinster, tre kryss och två förluster är facit, vilket placerar dem på åttondeplatsen. Mestadels målsnåla och tillknäppta fajter har det bjudits på, men senast spelade LSK 2-2 hemma mot Frej efter att ha fått in kvitteringsbaljan i den 86:e minuten. Dels ska det skilja en klass här. Halmstad har toppmaterial, medan Lljunskile lär med sin spelartrupp hålla till i mittenskiktet av tabellen.

Jag spelar raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – Ljungskile
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 16/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar