Ljungskile – AFC United

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ljungskiles säsong har varit en mardröm. Faktum är att förväntningarna på klubben var relativt stor inför årets säsong av Superettan, men de har inte alls fått till det och parkerar inför matchen på nästjumboplatsen med en pinne upp till kvalområdet och nio till säker mark. Fem raka seriematcher har förlorats och endast en av de 15 senaste har vunnits. Ett makalöst uselt facit.

AFC United innehar fjärdeplatsen och upp till kvalplatsplacerade Dalkurd skiljer endast en poäng. Dessutom med en match mindre spelad. Minst kryss här och de petas ner därifrån. AFC United är inte lika vassa borta kontra hemma, men 4-2-4 är alltjämt en acceptabel resultatrad på resande fot. Det ska nämnas att det är klasskillnad mellan dessa lag.

Jag spelar AFC United Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Ljungskile – AFC United
  • Speltips: AFC United DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar