Ljungskile – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ljungskile är riktigt starka för dagen och i toppmötet med Värnamo senast dominerade man totalt och vann med 3-2 på sin hemmaplan. Siffrorna speglar inte matchen utan Ljungskile var överlägsna i matchen och borde vunnit med 3-4 måls marginal och reduceringen för Värnamo kom med sekunder kvar av stopptiden. Ljungskile är ett härligt lag att titta på då de spelar fin fotboll med hög teknisk kvalité, något som man verkligen inte är van vid att se hos dem. Man är som sagt riktigt formtoppade för dagen med 3 segrar och 1 oavgjord match bakom sig och målskillnaden skrivs till fina 12-2 där enda ”plumpen” är den starka 0-0 matchen borta mot serieledande GIF Sundsvall. Segrarna med 4-0 borta mot Assyriska, 5-0 hemma mot Ängelholm och nu senast 3-2 hemma mot Värnamo är riktigt starka insatser. Offensiven med David Johannesson, Ken Sema och tvåmålsskytten senast Jonas Lindberg är ruskigt vassa i offensiven och tillsammans har de gjort 12 av lagets 18 mål den här säsongen. Nu ställs man mot seriens näst sämsta defensiv och då borde chansen för många mål framåt vara mycket stor! Ljungskile har inga nya tunga skador utan får klara sig utan Aoron Nichols, Dominic Furness, Hannes Stiller och Robin Iglicar här. På hemmaplan har Ljungskile 4-0-1 som resultatrad och fina 12-5 i målskillnad och denna resultatrad lär se bättre ut efter denna matchen…

Degerfors vann äntligen senast efter 4 raka matcher utan seger. Man hamnade i underläge hemma mot GAIS senast men lyckades vända till en 2-1 seger. Innan det hade man 3 förluster och 1 oavgjord match och i ärlighetens namn gör laget sina bästa insatser på hemmaplan där man i två raka matcher nu hämtat upp ett underläge. På bortaplan har det sett riktigt illa ut när man ställs mot topplagen då förlusterna har radat upp sig… Borta mot Hammarby förlorade man med 5-0, borta mot Sundsvall blev förlust med 4-1 och borta mot Värnamo förlorade man med 3-1 och nu ställs man mot seriens kanske formstarkaste lag som dessutom öser in mål på sin hemmaplan. Detta talar givetvis emot Degerfors som har ett bra spelarmaterial och som säkerligen kommer börja klättra i tabellen inom kort men här tror jag man åker på stryk igen. Degerfors får tillbaka Marcus de Bruin från avstängning här men har frågetecken för Pontus Jakobsson.

Kort summering: Ett formstarkt och målglatt Ljungskile bör inte ha några större problem med att avfärda ett defensivt svagt Degerfors här. Ljungskile har en härlig offensiv att tillgå och man skapar mängder med lägen i matcherna. Effektiviteten behöver förbättras och min känsla är att det kommer bli en målexplosion här!

  • Match: Ljungskile – Degerfors
  • Spel: Hemmaseger och över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 2,40 @ betsson
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 16.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar