GAIS – Degerfors

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

GAIS hade stora förhoppningar på sig inför spelårets start, men istället har laget i presterat och har endast tre pinnar ner till kvalstrecket och just Degerfors. 16 pinnar är något att vara stolta över med 13 matcher spelade och naturligtvis vill man öka avståndet ner till farozonen för att sedan påbörja jakten uppåt. Nu står de försvagade med fyra matcher i följd utan plockad vinst.

Degerfors hittas alltså på kvalplats. De borde inte behöva vara såhär pass utsatta, men i en så tät serie som Superettan är det lätt hänt att cementeras i botten om resultaten inte kommer direkt. Degerfors som studsade tillbaka starkt senast; bröt en vinstfri svit på fem matcher efter att ha vänt 0-1 till 2-1 mot Trelleborg, som är kapabla till mycket, hemma på Stora Valla.

Jag spelar Degerfors +1,0 mål (asian handicap) till 1,91 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Degerfors
  • Spel: Degerfors +1,0 (AH)
  • Odds: 1,91 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.30, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar