GAIS – Degerfors

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

GAIS hade stora förhoppningar på sig inför spelårets start, men istället har laget i presterat och har endast tre pinnar ner till kvalstrecket och just Degerfors. 16 pinnar är något att vara stolta över med 13 matcher spelade och naturligtvis vill man öka avståndet ner till farozonen för att sedan påbörja jakten uppåt. Nu står de försvagade med fyra matcher i följd utan plockad vinst.

Degerfors hittas alltså på kvalplats. De borde inte behöva vara såhär pass utsatta, men i en så tät serie som Superettan är det lätt hänt att cementeras i botten om resultaten inte kommer direkt. Degerfors som studsade tillbaka starkt senast; bröt en vinstfri svit på fem matcher efter att ha vänt 0-1 till 2-1 mot Trelleborg, som är kapabla till mycket, hemma på Stora Valla.

Jag spelar Degerfors +1,0 mål (asian handicap) till 1,91 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Degerfors
  • Spel: Degerfors +1,0 (AH)
  • Odds: 1,91 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.30, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!