Degerfors – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Degerfors var inför säsongen tippade att sluta på övre tabellhalvan. Nu placerar sig laget på negativ kvalplats och de sista matcherna kommer bli oheört viktiga för att plocka poäng. Degerfors förlorade med förnedrande 1-5 på hemmaplan mot AFC United i senaste matchen. Värmlänningarna måste hitta motivationen och med fem matcher att spela kommer laget behöva plocka tre pinnar i dagens match.

GAIS placerar sig i mittenskiktet av tabellen och har varken något att spela om vad gäller positivt eller negativt kval. I förra matchen var förnedringen stor när man torskade med 0-3 mot nästjumbon Ljungskile på Gamla Ullevi. Jag skulle också vilja hävda att GAIS är ett betydligt sämre lag än Degerfors och inte ska ha mycket att säga till om i den här matchen.

Jag spelar Degerfors Draw No Bet till 1,91 @ William Hill

  • Match: Degerfors – GAIS
  • Speltips: Degerfors DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar