Degerfors – Syrianska

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Degerfors slog nykomlingarna AFC United med 3-1 nu senast och ser vi över de fem senaste matcherna har de två segrar, två oavgjorda och en förlust. Hemma i Degerfors har de tre segrar och två oavgjorda över de fem senaste och med din fina målskillnaden 11-3.

Gästande Syrianska går samtidigt riktigt bra just nu. De har vunnit tre raka matcher och över de sju senaste matcherna har de fem segrar och två oavgjorda. Syrianska ligger bara en poäng från Allsvenskt kval och Degerfors skuggar bara en poäng bakom. Fem av Syrianskas åtta senaste matcher har gått över 2,5 mål och hela tre av dem har till och med gått över hela 3,5 mål. Även Degerfors har varit inblandade i en hel del målrika matcher den senaste tiden. Deras två senaste matcher har haft totalt nio mål och även för dem har fem av de åtta senaste gått över 2,5 mål.

  • Match: Degerfors – Syrianska
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,90 @ Ladbrokes
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 19.20, 18/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar