Sirius – Syrianska

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nykomlingsmöte i Superettan där Syrianska ramlade ur Allsvenskan med dunder och brak och Sirius vann Division 1 med dunder och brak. Trots att Sirius är nya från en lägre serie så har de imponerat och jag väljer ett kul spel här och det är inte den raka tvåan!

Syrianska hade det riktigt tungt och jobbig i Allsvenskan förra säsongen där man ramlade ur med dunder och brak. Inför den här säsongen så känns det nästan som att allt har gått emot Syrianska då man tappat flera spelare i backlinjen varav urviktige Suleyman Sleyman lagt skorna på hyllan. Man har hunnit avverka tre tränare under försäsongen där den senaste tränaren sa upp sig förra veckan och därmed står man utan tränare idag. Flera spelare i laget har i media sagt att träningarna håller låg kvalité och att det saknas spelarmaterial för den här nivån. Man har en tunn trupp och inför den här matchen saknas även lagets mest meriterade spelare så räkna med en ung och oerfaren trupp här. Försäsongen har inte heller sett särskilt bra ut med storförlust mot Helsingborg (5-1), 1-1 mot Ljungskile och förlust mot Torslanda med 1-0…

Sirius imponerade enormt mycket förra säsongen då man tog sig igenom Division 1 norra obesegrade då man slutade med resultatraden 26-5-0! Man har under försäsongen visat att man håller riktigt bra klass även mot bättre motstånd då man besegrat Allsvenska Djurgården hemma (2-1), Halmstad hemma (2-1) och nu senast i kvartsfinalen borta mot blåvitt (1-0). Det finns god kapacitet i laget där Johan Arneng styr och ställer på mittfältet och inför den här säsongen har man värvat in duktige Thor som gör han sällskap på mitten. Framåt har man fjolårets skyttekung Moses Ogbu som tillsammans med Runnemo och Silva ska ösa in mål framåt. I mina ögon är Sirius en kandidat till topplaceringarna i Superettan och motståndarna Syrianska ska vara glada om de kan hålla sig på seriens övre halva. Sirius spelar en fantasirik offensiv fotboll och nu ställs man mot ett orutinerat Syrianska vilket gör att jag utan tvekan tror att Sirius gör två mål här likt man gjort i 3 av lagets 4 cupmatcher inför säsongspremiären!
Moses Ogbu löser det här spelet åt oss!

Syrianska har blytunga avbräck i Louay Chanko och Sharbel Touma här. Lägg därtill att man har sent test på urviktige anfallaren Dinko Felic. Sirius har inga nya skadebekymmer att oroa sig för inför premiären, men saknar fortsatt Ante Björkebaum, Christer Gustafsson, Ian Sirelius och Alexis Bayon.

Kort summering: Syrianska har haft kris i klubben under nästan hela försäsongen och det blir inte bättre av att man saknar sina mest merieterade spelare här då Louay Chanko, Sharbel Touma, Sleyman och kanske även Dinko Felic saknas här. I Sirius är man förväntansfulla på det här året och jag tror man får en smakstart direkt mot ett riktigt svagt Syrianska!

  • Match: Syrianska – Sirius
  • Spel: Sirius över 1.5 mål i matchen
  • Odds: 2.00 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar