Sirius – Husqvarna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius imponerade i premiären när man besegrade Syrianska på bortaplan med hela 5-1. Motståndarna Husqvarna avfärdade Landskrona tämligen enkelt på sin hemmaplan med 3-1. Nu är det ny match för lagen och det är nykomlingsmöte, öppet?

Förra veckan rekade jag Sirius borta mot Syrianska och det blev väldigt lyckat då man stod för en riktigt vass insats och vann med hela 5-1! Nu är det dags för match igen och denna gången är det hemma på studenternas IP i Uppsala. Här känner sig Sirius ruskigt trygga och nu är det nykomlingsmöte med Husqvarna, ett lag som Sirius bör köra över tämligen enkelt! Mot Syrianska visade den offensiva trion Silva, Runnemo och Ogbu hur farliga de är framåt och extra kul var att ytterbacken Elliot Käck gjorde hela 4 assist i matchen! Det är en otrolig styrka för ett lag när man kan involvera ytterbackarna i offensiven. Man har flera offensiva hot och ytterbackar som ger offensiven flera dimensioner. Jag har svårt att se hur Husqvarna skall stå emot ett heltaggat Sirius här!

Husqvarna vann direkt i sin premiär också när man besegrade Landskrona med 3-1 på sin hemmaplan. Man fick en smakstart på matchen och ledning med 2-0 efter bara 25 minuter. Landskrona är inget lag jag håller särskilt högt för dagen så blev föga imponerad men det är klart att laget växer lite med seger i ryggen. Husqvarna kommer givetvis vara ruskigt taggade och spelsugna här vilket gör att man kommer försöka kliva uppåt i banan för en seger. Jag tror det kommer straffa sig och nu spelar man på bortaplan vilket inte är optimalt för laget. Man har en betydligt sämre trupp än Sirius och försvararna kommer få det riktigt svettigt när Silva, Runnemo och Ogbu sätter fart i offensiven!

Sirius kommer till spel med samma lag som i matchen mot Syrianska.
Husqvarna kommer till spel utan Michael Ibrahim men i övrigt har man full trupp att tillgå.

Kort summering:
Det är två hungriga nykomlingar som drabbar samman här men jag tycker Sirius är ett par nivåer vassare och spelar dem utan att tveka! Sirius har betydligt fler vassa målskyttar i laget och Arneng och Thor styr på mitten. Jag har svårt att se hur Sirius skall tappa poäng här!

  • Match: Sirius – Husqvarna
  • Spel: Sirius -1,5 (Asian handicap)
  • Odds: 1.90 @ Bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19.20

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar