Ängelholm – Sirius

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Superettan närmar sig sitt sommaruppehåll, men än återstår en match. Ängelholms FF välkomnar IK Sirius till den skånska västkusten för en match som både gärna vinner – men av helt olika anledningar.För skåningarnas del är det hög tid att plocka lite poäng i bottenstriden. I skrivande stund ligger man farligtnära nedflyttningsplats, med en poäng till godo på Brommapojkarna och tre poäng till godo på jumbon Mjällby AIF. Det är dessutom två lag som underpresterat kraftigt under våren och som med allra största sannolikhet kommer att hitta tillbaka till ett bättre spel under hösten, vilket i sin tur kommer kräva att Ängelholm tar fler poäng för att hålla sig över vattenytan.

Ängelholm har varit svaga hela säsongen och formen på sistone håller sig ganska jämndålig med resten av säsongen. Fyra förluster på de senaste sex matcherna är ett facit som vittnar om att laget haft det tufft, men då ska man komma ihåg att det bara var några matcher sedan som man lyckades slå Utsiktens BK på hemmaplan. Det finns helt enkelt kapacitet i det här laget.

För gästande IK Sirius del är verkligheten en annan. Säsongen har varit väldigt bra för Uppsalalaget, som är ett av de mer spännande fotbollsprojekten i det här landet. Man har konsekvent satsat på en spelidé och ett sätt att bygga laget under flera raka säsonger och nu kan man skörda frukterna av det hårda arbetet.

På 14 spelade omgångar har man spelat in 23 poäng och har, med en match mindre spelad, bara fyra poäng upp till den där åtråvärda allsvenska kvalplatsen. Visst har man sagt att klubben ännu inte är redo för allsvenskt spel, men bara det faktum att man är med i toppen och krigar visar att den framtidstro som finns inom klubben är befogad.

Sirius har dock haft en lite tyngre period på sistone, med fyra kryss på de fem senaste matcherna. Laget är oerhört svårslaget, men har också en tråkig förmåga att inte lyckas vinna i täta matcher. Det är också detta vi bär med oss när laget åker ner till Skåne för match på Ängelholms IP. Sirius saknar fortsatt viktiga kuggar som Patrick Hopkins, Niklas Busch Thor och Kim Skoglund. Tunga avbräck mot ett Ängelholm som i min mening är bättre än vad tabellen säger.

Ja, som ni hör tror vi att Ängelholm kan göra det svårt för Sirius här – även fall gästerna gäller som solklara favoriter. Spelbolagen favoriserar dock Sirius på tok för mycket och den raka tvåan ger inte mer än 1,57 som bäst. Med de felsatta oddsen och med redogörelsen ovan i åtanke tror vi att Ängelholm kan skrälla. 1X till hela 2,63 hos bet365 är på tok för högt och spelas utan att blinka.

  • Match: Ängelholm – Sirius
  • Spel: 1X
  • Odds: 2,63 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16.00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar