GAIS – Ängelholm

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jumbon GAIS har pressen på sig under måndagen när Ängelholm kommer på besök. Detta blir det andra mötet mellan lagen på kort tid och frågan är om GAIS kan få revansch för nu senast?

GAIS stod för en praktskräll när man slog Hammarby på bortaplan med 3-1 i mitten av juni. Många GAIS-fans hoppades att det skulle bli vändningen men efter det kom två raka förluster mot Assyriska (1-2) och Ängelholm (1-0). Nu är det som sagt dags för ytterligare en match mot Ängelholm på kort tid men den här gången hemma i Göteborg där man brukar plocka mer poäng. De har spelat hem åtta av säsongens tolv poäng hemma i Göteborg genom två segrar och två kryss på sju hemmamatcher.

Gästande Ängelholm har två raka segrar bakom sig och har tagit poäng i tre raka bortamatcher (en seger och två oavgjorda). Värt att notera är att två av deras tre senaste bortamatcher slutat 0-0. Det blir ofta väldigt mycket mål i Superettan. Snittet ligger på hela 2,94 mål per match och många lag ligger på väldigt höga nivåer av matcher över 2,5 mål. Som exempel har 13 av Landskronas 16 matcher den här säsongen (över 80%) gått över 2,5 mål. GAIS är däremot det laget i serien med minst matcher över 2,5 mål och Ängelholm återfinns på en niondeplats av de 16 lagen.

Värt att notera är att tre av GAIS fem senaste hemmamatcher gått under 2,5 mål samt att fyra av Ängelholms sex senaste totalt gått under 2,5 mål. Lägger vi dessutom till det faktum att matchen mellan lagen för någon vecka sedan slutade 1-0 känns underspelet bra. Att Ängelholm bara släppt in ett mål på deras tre senaste bortamatcher hjälper oss också.

När vi dessutom får hela 2,15 för underspelet är bara att tacka och ta emot för. Hade väntat mig odds runt 2,0 för detta spel.

  • Match: GAIS – Ängelholm
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.15 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21/7, 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar