Öster – Ängelholm

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fredag betyder som vanligt en TV-match i TV12 från Superettan och vi har givetvis analyserat matchen och hittat ett spännande speltips när Östers IF tar emot Ängelholms FF.

Öster har två raka förlust bakom sig med målskillnaden 0-5 men båda matcherna var mot Hammarby, lättare motstånd går att hitta i Superettan. Innan speluppehållet hade man tre förluster, en seger och en oavgjord på de fem sista matcherna. Värt att notera är att man blivit nollad av motståndarna i fyra av deras sex senaste matcher. Man har dessutom själv nollat motståndaren i två av de sex matcherna. Gästande Ängelholm spelade sitt dubbelmöte mot GAIS och vann hemmamatchen med 1-0 för att sedan förlora nästa match i Göteborg med samma siffror. Ängelholm är även starkare på bortaplan än på hemmaplan. Man är bara Superettans 14:e bästa hemmalag men bara sex lag har plockat fler poäng på bortaplan den här säsongen. Öster vann säsongens första möte mellan lagen med 1-4 precis i inledningen av serien.

Spelbolagen håller Öster som tunga favoriter. Visst, jag håller dem som favoriter men inte till 1,65-1.75. De har trots allt förlorat tre raka hemmamatcher och målskyttet har som vi skrev om tidigare gått i kraftigt baklås. Jag väljer istället att testa under 3,0 mål vilket ger pengarna tillbaka om det blir prick tre mål till i stort sett samma odds (1,76). Detta är trots allt två lag som har svårt med målskyttet. Ängelholm har gjort fem mål på de sju senaste matcherna och Öster fyra mål på de sex senaste. Tre av Ängelholms fyra senaste bortamatcher har gått under 2,5 mål och fem av deras sju senaste matcher totalt. Tre av deras fem senaste har dessutom gått under 1,5 mål. För Öster har fyra av sex gått under 2,5 mål och fem av deras sju senaste hemmamatcher.

  • Match: Öster – Ängelholm
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,76 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar